H O O F D S P O N S O R E N
          

Residentie Koekwaus in Grenswerk

Residentie Prins Koekwaus

Vastelaovend kent een lange traditie en zit vol rituelen, zeker in Venlo, de bakermat van het Nederlandse carnaval. Traditigetrouw opent Venlo vasteloavend tijdens de Boetegewoene Boetezitting. Sinds een paar jaar heeft de jongste jeugd deze traditie overgenomen met haar eigen vastelaovesfeestje in Residentie Prins Koekwaus.

Op zaterdag 25 februari wordt Poppodium Grenswerk omgetoverd tot paradijs voor kindercarnaval. Tijdens Residentie Prins Koekwaus beleven kinderen een gevarieerd kinderprogramma. Centraal in het gratis programma staat de Venlose kinderheld Prins Koekwaus. Wordt hij dit jaar weer uitgeroepen tot prins, en wordt jij onderdeel van zijn Raad van Elf?! Beleef jij de avonturen van Koekwaus liever door te luisteren naar de voordracht van de Venlose Vastelaovesroman Prins Koekwaus I of door Koekwaus een ander kleurtje te geven in een van de vele Koekwaus kleurplaten?

Koekwaus Venlo Vastelaoveskinder

Venlose kinderen kunnen zich vanaf dit jaar aansluiten bij Koekwaus Venlo, een nieuwe anarchistische carnavalsclub voor vastelaoveskinder. Kinderen die lid zijn kun je herkennen aan de koekwausbuttons, -stickers, keycord en clubpas die onder andere in het kennismakingspakket zitten. Met posters voor de ramen van hun kinderkamers maken clubleden kenbaar dat ze echte vastelaovesvierders zijn. Ook kan het zijn dat ze op ongewenste momenten leuke Koekwauskleurplaten kleuren. Aanmelden voor Koekwaus Venlo Vastelaovesinder kan via de website van Grenswerk.


de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren

Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.